interventies

Locaties

Verschillende locaties lenen zich voor andere oplossingen. Sneaky Fitness denkt graag mee en ontwerpt oplossingen en interventies voor specifieke locaties.

speelaanleiding

Soms leent een plek zich beter voor een versimpelde uitdaging. Hiervoor zetten wij speelaanleidingen in. Dit zijn simpele ingrepen waardoor we met ingenieuze ontwerpen stadsbewoners kunnen uitdagen met een potje “the floor is lava” en verspringen.

sneaky guerilla

Soms kleuren wij graag beetje buiten de lijntjes om mensen op straat te verrassen met een speelaanleiding. Dit doen wij met krijtverf die na een fiks regenbuitje weer verdwijnt.

Follow the line

Per locatie bekijken wij welke interventie passend is voor de plek. Soms leent een omgeving zich voor een ninjaparcours. Door gebruik te maken van de bestaande mogelijkheden van ene plek kunnen we de speelsheid van de stad vergroten en jongeren uitdagen om even de ninja uit te hangen.

Balansbank

Bij speeltuinen zien we vaak ouders stil zitten op een bankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn op speeltoestellen. De balansbank maakt van een zit-momentje een uitdaging. Door samen te werken met de andere bankzitters kun je de bank in evenwicht houden. Natuurlijk heel gezellig zo samen.

Push the button

Je eigen record verbreken of het record van iemand anders? Sneaky Fitness heeft een apparaat ontwikkeld, waar je een sprintje trekt tussen 2 grote rode knoppen. Als je de eerste knop indrukt, start de tijd en bij het indrukken van de 2e knop zie je jouw persoonlijke highscore.